İZMİR / GAZİEMİR - Mimar Kemalettin Anadolu Lisesi

Mimar Kemalettin Anadolu Lisesi

FATİH MAH. ATATÜRK CADDESİ NO 72 SARNIÇ Gaziemir/İZMİR
Vizyon
Tüm ortaöğretim kurumlarına model olmak, TEMEL DEĞERLERİMİZ Bu eğitim kurumunun amacı ,toplumu milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bilinçli bireyler yetiştirmektir. Hizmet sunduğumuz öğrencilerimizin ve ailelerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını belirleyip bunları karşılamaya çalışırız. Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçlara göre ve ortak akılla alırız. Amacımız başarı elde etmektir. Başaran bireyleri, başarıları takdir etmeyi biliriz. Başarının ancak takım çalışması ile elde edileceğini biliriz. Başarının ödül ve teşvik ile artacağını biliriz. Başarıda çalışma ortamının önemini biliriz. Bilgilerimizin, düşüncelerimizin etkin bir şekilde aktarılması için uygun iletişim, yöntem ve teknikleri kullanırız. Dürüst eleştiri yaparız, hataları kabul eder, çözümü için çaba harcarız. Şikayet etmek yerine çözüm önerileri bulup, problemleri çözmeye çalışırız. Enerjimizi olumlu alanlarda toplumu, bireyleri eğitmek ve öğretmek için kullanırız. Eşitlik ilkesinden yola çıkarak hiçbir ayrım yapmaksızın her öğrenci bizim için değerlidir.
Misyon
Hayat boyu öğrenim doğrultusunda yenilikleri ve bilimsel gelişmeleri takip eden, teknolojiyi ve yabancı dili iyi kullanabilen, çağdaş, yaratıcı, sorgulayan, araştıran, sosyal, kendisine, çevresine ve topluma yararlı, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmek.
Halk oyunları izmir 2. ferdi Kros izmir 1.,Taekwondo izmir 2.
Fen Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.55-15.40
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
İngilizce -ikinci yabancı dil Almanca
Ulaşım
İzban Sarnıç durağı, 828,889,887 numaralı aktarma otobüsleri, Sarnıç yönüne tüm dolmuşlar.
Var
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sarnıç GİRİŞİ HAVAALANINI YOL GÜZERGAHI ÜSTÜNDEDİR Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu yanındadır.
İl merkezine 20 kilometre. İlçe merkezine 2 kilometre
HALEN 272 (2018-2019 KONTENJANI 136 ÖĞRENCİ )
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2017 2018 SINAV PUANI 410,263-455,916