Mimar Kemalettin Anadolu Lisesi

Vizyon: Tüm ortaöğretim kurumlarına model olmak, TEMEL DEĞERLERİMİZ Bu eğitim kurumunun amacı ,toplumu milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bilinçli bireyler yetiştirmektir. Hizmet sunduğumuz öğrencilerimizin ve ailelerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını belirleyip bunları karşılamaya çalışırız. Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçlara göre ve ortak akılla alırız. Amacımız başarı elde etmektir. Başaran bireyleri, başarıları takdir etmeyi biliriz. Başarının ancak takım çalışması ile elde edileceğini biliriz. Başarının ödül ve teşvik ile artacağını biliriz. Başarıda çalışma ortamının önemini biliriz. Bilgilerimizin, düşüncelerimizin etkin bir şekilde aktarılması için uygun iletişim, yöntem ve teknikleri kullanırız. Dürüst eleştiri yaparız, hataları kabul eder, çözümü için çaba harcarız. Şikayet etmek yerine çözüm önerileri bulup, problemleri çözmeye çalışırız. Enerjimizi olumlu alanlarda toplumu, bireyleri eğitmek ve öğretmek için kullanırız. Eşitlik ilkesinden yola çıkarak hiçbir ayrım yapmaksızın her öğrenci bizim için değerlidir.

Misyon: Hayat boyu öğrenim doğrultusunda yenilikleri ve bilimsel gelişmeleri takip eden, teknolojiyi ve yabancı dili iyi kullanabilen, çağdaş, yaratıcı, sorgulayan, araştıran, sosyal, kendisine, çevresine ve topluma yararlı, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2019 HALK OYUNLARI İZMİR BİRİNCİLİĞİ, Halk oyunları 2018 izmir İKİNCİLİĞİ ferdi Kros izmir 1.,Taekwondo izmir 2.GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ ,ATLETİZM İLÇE 1. ,Yüzme Kelebek 200 mt 1.

Saatler: 09:00 -16.00
Yabancı Dil: İngilizce -ikinci yabancı dil Almanca
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2017 2018 SINAV PUANI 455,916 - 410.263
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yüzde 70
Sportif Etkinlikler: FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL HALK OYUNLARI ATLETİZM TAEKWONDO GÜREŞ YÜZME
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2018 2019-2020 ERASMUS+ E-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: K101 Erasmus+ PROJEMİZ ARALIK 2019 İSPANYA (MALAGA) -- NİSAN 2020 PORTEKİZ ( PORT0)
Kontenjan Bilgileri: HALEN 800

WEB - https://mimarkemalettinal.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ATATÜRK CADDESİ NO 72 SARNIÇ Gaziemir/İZMİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sarnıç GİRİŞİ HAVAALANINI YOL GÜZERGAHI ÜSTÜNDEDİR Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu yanındadır.

Adres - FATİH MAH. ATATÜRK CADDESİ NO 72 SARNIÇ Gaziemir/İZMİR

Ulaşım İzban Sarnıç durağı, 828,889,887 numaralı aktarma otobüsleri, Sarnıç yönüne tüm dolmuşlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 20 kilometre. İlçe merkezine 2 kilometre